O meniPozdravljen/a na mojem blogu, ki ga pridno ustvarjam že od leta 2010. Svoje veselje do kozmetike sem začela odkrivati konec osnovne šole, ko sem se tudi vpisala na srednjo kozmetično šolo. Imam kar nekaj znanja iz kozmetičnega področja, ki ga z veseljem podelim tudi z vami.

Precej rada odkrivam kozmetične novosti in jih testiram ter raziskujem sestavine. Počasi a vztrajno se premikam v naravne/organske vode in raziskujem ponudbo na našem trgu.

Poleg bloga svoj prosti čas namenjam še svoji družini in fantu. Za moje športno udejstvovanje pa pridno skrbi psička Neli z rednimi sprehodi.

Ko bom velika bom imela svoj zeliščni vrt in bio vrtiček. Sem velik ljubitelj kave in čaja, predvsem zelenega in belega.

Čeprav boste opazile moje pisane nohte na blogu, se najbolje počutim v črnih oblačilih z rdečo šminko in nohti.

Moji lasje so naravne barve in upam, da takšni ostanejo še dolgo. Make up neupadljiv.

Imam "zmešano" kožo. Po prenehanju kontracepcije mi je koža na obrazu dobesedno zacvetela. Iz suhe neproblematične kože, je nastala mešana koža z izsušeno povrhnjico in hitro dovzetostjo za mašenjem por. Počasi se stanje umirja, vendar se mi vsaka napačna izbira pozna še nekaj časa.

Tokrat ti obljabljam, da je moje mnenje na blogu res iskreno, vendar sama dosti raje pišem o izdelkih, ki so me prepričali in ne o tistih, ki niso dosegli mojih pričakovanj. Sponzorske objave na blogu so občasne, in vedno označene. V sponzorske objave se spustim samo takrat, ko sem v izdelek 100% prepričana in bi o njem pisala v vsakem primeru. Znamka mojega mnenja ne more kupiti in sem z vami vedno iskrena.

Najlepše se vam zahvaljujem za vaš obisk in za vsak napisan komentar, sem izredno hvaležna in cenim vaše mnenje. Prosim samo, da na mojem blogu ne širiš negative. Konstruktivna kritika pa je vedno dobrodošla. ;)

Z veseljem te povabim, da mi slediš še na ostalih družbenih omrežjih. Najdeš jih zgoraj v vrstici. :)

Se tipkamo v komentarjih ;)
Hvala in prijeten dan ti želim!
Ana♥


Subscribe