Ko zadiši po jeseni | The body shop Vanilla Pumpkin

ponedeljek, oktober 29, 2018

Vanilija je ena izmed meni ljubših dišav. Ko se začnejo dnevi hladit, nego za telo zamenjam za bogatejšo nego in tople, sladke vonje. En izmed takih je tudi jesenska omejena izdaja Vinilla Pumpkin iz The body shopa. Tako zelo sem se razveselila dišečega paketa, ki je vseboval kremni gel za prhanje in kultno maslo za telo.


Letošnjo embalažo krasi Dia de los Muertos in je res lepa, vsaj meni. Maslo je pakirano v njihovem klasičnem lončku, izdelka je 200g. Gel za prhanje pa se nahaja v 250ml plastenki.

Gel za prhanje Vanilla Pumpkin

Zelo kremen gel za prhanje je dobesedno prava sladkobna poslastica pod prho. Zaradi svoje bogate teksture je zelo negovalen in prijeten do kože. Vsebuje tudi med iz Etiopije, seveda iz pravične trgovine. Na koži in ob stiku z vodo se speni v kompaktno peno, ki daje negovalen občutek. Tudi ko se gel spere iz kože, ta ostane mehka in rahlo dišeča. 

Maslo za telo Vanilla Pumpkin

The body shop masla za telo imajo kulten status in tudi maslo iz Vanilla Pumpkin kolekcije je enake negovalne teksture. Na prvi otip je precej kompaktno, ob stiku s kožo in toploto pa postane malo lažje mazljivo. Zaradi svoje bogate teksture se ga ne porabi dosti. Na koži ne pusti mastnega filma, koža pa ostane lepo odišavljena. Vsebuje karitejevo maslo, sezamovo olje, kakavovo maslo, čebelji vosek (zato izdelek ni primeren za vegane).

Poleg gela za prhanje in masla za telo je v kolekciji Vanilla Pumpkin tudi krema za roke (30ml).


Dišava te kolekcije je mešanica madagaskarske vanilije, praženih bučnih semen in sladkega mandlja. The body shop vonj opiše kot topel, začinjen in sladki vonj sveže pečenega jesenskega peciva.
ZGORNJE NOTE: Sladki mandelj SRČNE NOTE: Pražena bučna semena SPODNJE NOTE: Vanilija.

Bi ti kolekcijo priporočila? Če imaš suho kožo, so ti všeč topli, sladki vonji potem definitivno ja! Če imaš priložnost pa se oglasi v njihovi trgovini v Ljubljani (kmalu tudi v MB) in kolekcijo povonjaj in preizkusi.

V kolekciji je poleg gela za prhanje in masla za telo, na voljo še krema za roke.
The body shop lahko kupite v spletni trgovini ali pa v njihovi trgovini v Ljubljani. Novembra pa odpirajo novo trgovino tudi v Mariboru. Upam, da pride kmalu na vrsti tudi Celje.

Kaj od The body shopa si že preizkusila oz. kaj si želiš? Te je navdušilo ali pustilo ravnodušno. Jaz se trenutno slinim nad adventnimi koledarji, res izgledajo mamljivi in odlična priložnost za preizkusit 24 novih The body shop izdelkov.

You Might Also Like

1 Comments

  1. Čudovite fotografije <3 Ah, pri The Body Shopu po mojem mnenju ne moreš zgrešit z nobenim maslom ali gelom za tuširanje :D Sem se pa naučila, da moram imeti res samo enega in ga porabit do konca – dve leti sem imela veliko pakiranje masla z moringo (jaa, že zdavnaj bi morala porabit/vreči v smeti!). Še konec julija je bilo čisto vredu, septembra pa je smrdel že čisto po plastiki. In to sem ugotovila, šele ko sem si obe nogi namazala >:(

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe