Osebno: Življenje zadnje tedne

sobota, september 22, 2018

Huh zadnje čase priznam, je naporno. Zala je vedno bolj aktivna in vzame veliko pozornosti in časa, potem pa so tu še hišna opravila, ko Zala končno malo zadrema. Čez dan spi vedno majn in ko je budna imam kar slabo vest jo pustit “samo” in pisati blog, urejati fotografije. Zato tale moj kotiček malo sameva in upam, da kmalu najdem čas in energijo tudi zanj. Pogrešam ga, pa toliko imam za povedati. Sem že razmišljala, da bi z blogom enostavno zaključila in svoja mnenja podajala samo na Instagramu, sploh zdaj ko se da dodajat tudi daljše videe. Pa ne vem, ne morem se odločit kaj bi rada. Uživam tako v bloganju kot videu. Videu še mogoče malo bolj, pa me jezi oprema. Snemala sem namreč kar s telefonom in videe tudi urejala kar v Imovie na telefonu, ne neka huda profi oprema ane? Tudi zataji dostikrat, še posebej ko imam samo 16GB prostora. 


V čem uživam zadnje čase:


V jutranjih kavicah z novo družbo. Obe z Zalo imama super družbo svojih vrstnic. Ampak, ko enkrat dobiš otroka se moraš prav prisiliti, da govoriš še o čem drugem kot otrocih. Noro res, včasih si grem prav na živce.

Sprehodih. Nas vseh štirih ali pa nas treh bab samih. Sicer malo težje hendlam voziček in psa, ampak z malo truda gre :D

V večerih. Ko Zala zaspi, ponavadi okrog 20 ure in za večer imam svoje pravilo. Po 20 uri ne delam več ničesar! Na začetku se nisem znala ustavit oz. si pametno razdelit dela in me je za večere pričakalo vso pospravljanje. Zdaj poskušam vse uredit že čez dan, pa tudi če mi kaj ne uspe, zvečer je čas zame. Včasih si lakiram nohte, drugič gledam kakšno serijo, spet tretjič skrolam po telefonu.

V negi kože. Moj ritual. Self care. Nego imam zelo poenostavljeno zadnje čase in namesto 100plasti si raje vzamem čas za masažo, tako obraza kot telesa. Pod tušem se obvezno na koncu še kneipam in po tuširanju še zmasiram. Samomasaža je zelo preprosta in ima dosti pozitivnih lasnosti tako na telo kot duha. 

V jutrih s kavo. Zala v večini vstaja okrog 6 ure, se naje in zaspi. Dostikrat sem poskušala zaspat tudi sama, pa sem po tisti urci, dveh dremeža potem še bolj utrujena in zblojena. Zdaj ustanem, spijem kavo, splaniram dan, naredim to do seznam in malo pregledam kaj se dogaja v svetu Instagrama in Facebooka.

Želim si še samo, da bi našla čas in voljo za kakšno zanimivo knjigo. Zvečer je energija že na minimumu in sem težko zbrana za knjigo. Pa tudi, da spet najdem voljo, energijo in čas za tale moj kotiček, ker vam imam toliko za povedati ♥

You Might Also Like

0 Comments

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe