The Body Shop: To poletje dišim po bananah

četrtek, junij 21, 2018

The Body Shop Slovenija, dobrodošla prva trgovina pri nas! Ravno danes se je v Ljubljani v Supernovi na Rudniku odprla prva The Body Shop trgovina pri nas. Sama se otvoritve žal nisem mogla udeležit, sem pa preko storijev spremljala soblogerke in trgovina izgleda res čudovita in zelo velika. Na voljo je veliko linij za nego, plus tudi celo make up stojalo imajo. Pa sveže testerje.. nebesa :)


Ampak objava danes pa ni namenjena temu, vendar novim jogurtom za nego telesa. The Body Shop masla za telo so kultna in imajo ogromno zadovoljnih uporabnikov, tudi sama sem med njimi, ampak so meni osebno pretežka za poletno vročino. Zame je maslo za jesenski in zimski čas, zato sem se jogutrov zelo razveselila. TBS sledi tempu življenja in je v svojo zbirko dodal hitrovpijajoče jogurte, ki se v kožo vpijejo v 15 sekundah, zato izgovorov da za nego ni časa ni več. Jogurti so 100% veganski, vsebujejo biofermertirano hialuronsko kislino, rastlinski glicerin, ekkstrat mandljevega mleka in ostali sadni ektrati pa so iz pravične trgovine.

Moje mnenje o The Body Shop jogurtu za telo z vonjem banane:

Jogurt se nahaja v zelo luštni embalaži. Je prijetnega vonja po bananah in zanimive skoraj želejaste teksture. Za nanos je potrebna majhna količina, jogurt se lepo razporedi po koži in se res vpije hitro, ampak pri meni na suhi koži potrebuje malo dlje kot 15 sekund. Sama ga uporabljam samo po nogah (zaradi Zale) in mi je zelo všeč. Vonj se na koži obdrži kar nekaj časa, ampak ni vpadljiv. Je lahke teksture, ki je idealna za nego poleti ampak dovolj vlažilen za nego suhe kože. Bananina kolekcije je omejena izdaja, zato z nakupom pohiti, če bi to poletje dišala po bananah.

Ali veš?

Jogurtu je dodan bananin pire, ki prihaja iz Ekvadorja. Je iz pravične trgovine, kar pomeni da so delavci plačani za svoje delo pošteno. Pire je pridobljen iz banan, ki zaradi izgleda niso primerne za prehrambeno industrijo.
Jogurt je brez petrolatuma, mineralnih olj in parafina.
Linija jogurtov je 100% veganska.


Jogurt mi je všeč in na seznamu želja ga imam tudi iz Maringa kolekcije. Ko bodo soblogerke potestirale izdelke se pa že bojim še daljšega seznama želja. Kar nekaj zanimivih novosti je ta pomlad prinesla v TBS. Precej zanimive so tudi vodice za obraz.

Za  200ml Jogurta za nego telesa boste odštele 9,9€. Na voljo je v trgovini v Supernovi na Rudniku in tukaj. Preveri še ostale vonje.

Dragi The Body Shop Slovenija,
V novi trgovini vam želim pridnih in ustrežljivih prodajalk, prijazne in zapravljive stranke in odlično prodajo, da vas obdržimo.
P.s ne bomo hude če dobimo še kakšno trgovino kje ;)

You Might Also Like

0 Comments

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe