Lovljenje jutranje zarje z L'Occitane Terre de lumiere L'Eau

četrtek, november 30, 2017

Sta ti všeč kristalna čistost in nežnost rosne kapljice, ki se lesketata v jutranji zarji? Namreč Terre de Lumiere L'Eau linijo je navdihnila jutranja zarja.


Takole poetično opiše dišavo L'Occitane:

"Ko nastopi pravi trenutek, svetloba obsije nebo nad Provanso in za bežen trenutek počasti zemljo z milino. Ko se ta svetloba prelevi v dišavo, razkrije svoj nežni ženstveni značaj. V tej dišavi vlada popolno ravnovesje med sijočim srcem v razcvetu, tako nežnim kot cvetni lističi, in edinstveno čutno mehkobo jutranje zarje.Ikonična steklenička Terre de Lumière se sedaj blešči v pudrasto rožnatih odtenkih pravkar razprtih cvetov, ki se kopajo v jutranji zarji.Terre de Lumière L’Eau je kristalno čista in lahkotna dišava, ki izžareva vedrino.To je dišava jutranje zarje – čudovitega trenutka, ko se na obzorju pojavijo prvi sončni žarki. V njej se prepletajo sprva lahkotne, mehke cvetne note; vsak akord se počasi razvija do svoje polnosti, prav tako kot nov dan v Provansi ..."

Še katera, ki ob takem opisu z mislimi odtava v sončno, toplo in dišečo Provanso? Si kar predstavljam kamnito hišico, ob polju sivke in gugalno klop na kateri ob prvih sončnih žarkih v miru spijem svojo kavico, potem pa se s psičko izgubiva v neskončnih sprehodih... Hitro me prebudi realnost. Te zanima kako izgleda lovljenje jutranje zarje? Trenutno nič kaj prijetno in priznam, da jo raje prespim. Mrzla zimska jutra niso zame in samo v tem primeru sem vesela, da mi ni potrebno vstajati zgodaj. Pa vseeno se zgodi, pa me psička spravi na sprehod še pred prvimi pravimi sončnimi žarki.
Lovljenje jutranje zarje.


Še beseda o Terre de lumiere L'Eau parfumski vodici

Če diši kot jutranja zarja v Provansi težko povem. Lahko pa ti zaupam, da je vonj res ženstven in se iz zelo nežne note počasi prelije v malo bolj opazno dišavo. Pa vseeno ostaja nevpradljiv in nežen. Vonj je res zanimiv in če imaš možnost, ga preveri v eni izmed L'Occitanovih trgovin. Zame je to idealena pomlada dišava, saj me spominja na pomlad. Različila L'Eau se mi zdi tudi dosti bolj obstojna kot prva verzija. Pa še steklenička je tako zelo lepa. Polepša vsako poličko. L'Occitane izdelki zame predstavljajo čisto razvajanje in prav tako je tudi s to dišavo. Vse se sklada v prekrasno celoto, nežen dolgoobstojen vonj in steklenička, ki ponazarja žensko nežnost.


Tole objavo pa naj še izkoristim, da ti pokažem kako lepo nas je L'Occitane presenetil na letošnjem BBMU: Takole sem se s Saro in Niko ujela v trenutek, ki je kasneje nastal prekrasen magnet in tako res lep spomin. S klikom na ime, pa preveri še njuna bloga, obljubim da ti ne bo žal ;)
Foto: Marko Delbello Ocepek

Foto: Marko Delbello Ocepek
Malo drugačna objava za zadnji dan novembra. Jutri pa začnemo z Blogmasu in res upam, da mi uspe. Se tipkamo jutri.

You Might Also Like

2 Comments

  1. Obožujem vonj te dišave in odkar sem se prvič srečala z njo je na vrhu seznama želja v pismu za Božička. :) ❤

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe