L:A Bruket krema za roke

ponedeljek, november 06, 2017


Obožujem kreme za roke in naravne izdelke in ko se mi ponudi priložnost testiranja novega izdelka na našem tržišču, ki združuje obe zgornji trditvi,  pač ne rečem ne. Vzela sem si dovolj časa in izdelek že skoraj porabila. (rečem par mesecev nazaj in potem pozabim na objavo)
Tole lahko preberemo o znamki na naši spletni strani you need it: "Prihajajoča z zahodne obale Švedske je L:A Bruket blagovna znamka za nego kože, ki v sodelovanju z naravo zagotavlja visoko kvaliteten nabor izdelkov.
Z izdelki, ki izhajajo iz najboljših kombinacij naravnih in organskih sestavin s kopnega in morja ta blagovna znamka ustvarja zdelke za nego vašega telesa in kože. Voda, sol in alge so osnovni gradniki izdelkov za nego kože, ki zagotavljajo brezkompromisne rezultate."

Krema ima res prijeten zeliščni vonj, ki ni preveč po sivki. Umetnega vonja sivke ne prenesem, medtem ko naravnega brez problema. Prevladuje vonj po žajblju. Ni premočen je pa opazen. Krema je resnično lahke teksture in se vpija v kožo zelo hitro. Ni super hranljiva in mastna, kar je meni plus pri kremi za roke. Pričakujem, da je negovalna in se vpije hitro, da lahko nadaljujem z delom. Sem pa opazila, da krema rahlo tudi pomiri razdraženo kožo rok, poleg tega ne peče, kot znajo nekatere kreme, ki jih nanašam na razdraženo kožo. Zaradi majhne militraže, kreme je namreč samo 30ml, je primerna za v torbico.
Embalaža L:A Bruket izdelkov je kovinska in minimalistična. Meni je všeč. Tudi maska ima isto embalažo. Zaradi naravnih sestavin je uporabna najmanj 6 mesecev po odprtju, ampak preverjeno zdrži dlje.

Pa še sestavine:
Sestavine: Aqua (distilled water), Glycerin (from coconut), Betain monohydrate (from coconut), Sorbitan olivate (from olives), Cetearyl olivate (from olives), Butyrospermum parkii butter (shea butter), Cocos nucifera oil (coconut), Limnanthes alba seed oil (meadowfoam). Benzyl alcohol (natural preservative), Citrus bergamia peel oil expressed(bergamott), Pogostemon cablin oil (patchouli), Allantoin (comfrey), Sclerotium gum (natural gel), Cetyl palmitate (from palm oil), Sorbitan palmitate (from avocado), Salicylic acid (from meadowsweet), Sorbic acid (natural preservative), Linalool and Limonene (both natural ingredients of essential oils).

Krema je na volju v spletni trgovini Youneedit. Za 30ml kremo boste odštele 11€.

Jo priporočam? Če so vam všeč naravni izdelki, če rade preizkušate nove znamke in obožujete naravne zeliščne vonje potem kremo priporočam! Meni je zelo všeč in nakup ponovim ob priliki.

You Might Also Like

0 Comments

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe