SummerMBeauty 2017

sreda, junij 14, 2017

V petek, 9.6 smo se blogerke zabavale na Mariborskem druženju imenovanem SummerMBeauty. Ob 14 nas je pričakala dobrodošlica in hitra predstavitev make up znamke Paese in tgovine Dragocena.si.
Po krajšem klepetu je sledila predstavitev Biobaze, Nee make up-a in Karbonoir. Čestitke Tini za osvojeno nagrado v nagradnem natečaju Karbonoir za najbolj odštekano fotko.

Za spremembo tokrat v krilu. V Only-ju sem našla krilo do kolen iz trenutno modnega tila in se vanj zaljubila.


Vmes smo imele pauze za sladoled, kavico in klepet.
Potem je sledila lepotna tržnica, kjer so se predstavili Avon, Biobaza, Yanumi, Perfect body salon, sledil pa je čas tudi za prigrizke.
Na koncu smo dan zaključile z okroglo mizo, kjer me je res navdušila in inspirirala Lepa Afna. V živo je zelo prijetna oseba in žari prav posebno energijo.

Spodaj preveri par slikc iz dogodka na koncu pa še video, kjer raziskujem s čim so nas presenetili sponzorji.

Hvala organizatorkam: Ajdi, Nini in Sindi. Hvala tudi vsem sponzorjem, da so dogodek omogočili.

Del Biobazine stojnice, čas za Fruktal Smoothie, Karbonoir aktivno oglje iz kokosove lupine in prekrasna Slovenska karitejeva mazila Yanumi

Alkoholna roza dobrodošlica, prigrizki in fotka za tekmovanje Karbonoir, skupaj z Vanjo.

Moja nova poletna frizura, ti je všeč? V ozadju pa lampijončki, ki so krasili zunanje prostore Vitrinjskega dvora.
Sponzorji: Biobaza, Elite MB Catering, Barcaffe Black&Easy, Sladolednica BUM, La Popsi, Pullus, Fructal, Everly, Rosies Store, Essence, Lush, Ličila.si, Glina.si, Malinca, Yanumi,Karbonoir, Ziaja, Avon, Soraya, Annemarie Börlind, Paese, Ikona, Perfect Body MB, Keune, Calvin Klein, Nee Make Up Milano, Galerija Spa, Vetrinjski Dvor, Luft

Nove pridobitve že pridno testiram, katere bi vas zanimale prve? Kaj pa video? ;)

You Might Also Like

2 Comments

 1. Pridno si fotkala, jaz sem bila tokrat čisto out, tako da bom kar polinkala tvojo objavo, pa naj se dekleta pri tebi nagledajo lepih fotografij :)

  XOXO, Maša

  OdgovoriIzbriši
 2. Joooj škoda, da se nisem mogla udeležiti dogodka. Res vas že vse pogrešam, tako, da komaj čakam kakšen blogerski dogodek, kjer bomo lahko malce poklepetale.

  Paese kozmetika je meni super - me zanima kakšno bo tvoje mnenje.

  xx

  OdgovoriIzbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe