Pomladni make up

petek, marec 17, 2017

 Kava je skuhana in naslednji korak je moj najljubši del jutra. Pitje kave in nanašanje make up-a. Ob tem ritualu neskončno uživam in komaj čakam jutra. Vstanem vedno prej, da imam čas vse urediti v miru in mi ni potrebno hiteti skozi jutro. Prednost je tudi, da začnem s službo ob 9.
Danes vam bom na hitro razložila potek in katere izdelke trenutno najraje uporabljam.


Takoj na začetku je čas za moje podočnjake in Catrice kamuflažno kremo v roza odtenku. Roza posvetli in nevtralizira modre podočnjake, zato ga nanašam samo tam kjer so podočnjaki res vidni. Ponavadi je to notranji kotiček in potem zabrišem pod očmi in na veko. Sledi nova Healthy mix tekoča podlaga v odtenku 51. Prvi vtisi so odlični, zdrži nekje 10 ur brez problema, se mi ne "skejka" in ne oksidira čez dan. Tudi odtenek je precej podoben mojemu tenu kože. Najraje ga nanašam z mokrim blenderjem. Pod očmi, po sredini nosu in po nepravilnostih nanesem še tekočo kamuflažo od Catrice. Tole je en izmed boljši drogerijskih korektorjev. Pod očmi vse skupaj utrdim s tanko plastjo transparentnega pudra Catrice. Najraje ga nanašam kar z blenderjem.


Sledijo oči in moji preljubi Tarte paletki. Pigmentiranost senčk je odlična in tudi brez primer-ja zdržijo kamot par ur na vekah. Pogrešam samo kakšen svetleč odtenek več. Z odtenki malo eksperimentiram, poskušam uporabljati vse. Ampak so itak vsi lepo rjavkasto/zemeljski toni. Nato sledi tik ob trepalnicah tanka črta z Golden Rose vodoodpornim svinčnikom, ki jo zabrišem s tankim čopičem. Trepalnice na ta način izgledajo gostejše. Na spodnji "waterline" pa nanesem Essence svinčnik v kožni barvi, ki je na žalost bil del TE in ni več na voljo. Škoda, ker je odličen. Obdrži se brez problema tudi do par ur. Oči izgledajo večje in nič več utrujene. Na trepalnicah ravno testiram Golden Rose Wonder Lash maskaro, ki jo je na rojstnem dnevu pohvalila celo Mateja Pozeb. Nakup je bil neizogiben. Zaenkrat je odlična.


Za obrvi še vedno uporabljam prastar duo od Catrice, ampak je meni osebno d'best. Čakam sicer eno Golden Rose barvico, sem preizkusila tester in sem bila navdušena.

Sledi rahla kontura, rdečilo in osvetljevalec. Zadnje dni eksperimentiram s tole prekrasno Freedom paletko, ki je bila darilo za dan žena. Barve so noro pigmentirane! Vse je potrebno delati z rahlim nanosom.

Takole nekako izgleda pri meni vsako jutro nanos make up-a. Uporabljaš podobne izdelke, si nad katerim še posebno navdušena? Kakšen pa je tvoj jutranji ritual?

You Might Also Like

1 Comments

  1. Si me prepričala za Bourjois, verjetno pohitim v nakup dokler je še na znižanju (sej ne, da ga nujno rabim) :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe