Podlaki

petek, februar 05, 2010

V moji zbirki je kar nekaj podlakov, nekaj od teh redno uporabljam, nekaj pa jih sameva na polici, ker svoje naloge ne opravljajo, kot bi pričakovala.


Nail repair MICRO CELL 2000

Utrjevalec nohtov, ki svoje delo(utrjevanje) opravlja več kot odlično. Z njim sem imela 30 dnevno kuro, prvi dan naneseš eno plast, drugi dan drugo plast, tretji dan vse skupaj odstraniš in noht en dan počiva. Nohti se ne cepijo več tako kot prej, so občutno močnejši.
Kot podlak pa me ni zadovoljiv, nohti se kljub eni plasti micro cella obarvajo v barvo laka.
vsake toliko časa naredim 4 dnevno kuro z njim, kot podlak pa ga ne uporabljam več.
Kupila sem ga v mullerju, za prbl. 13€, če bom še kdaj imela velike težave z nohti nakup ponovim, drugače ne.

ESSIE protein base coat

Meni najljubši podlak. Nohte navlaži, po uporabi protein base, so bolj gladki in prožni. Nohte varuje pred obarvanostjo zaradi barvnega laka. Pri meni je to največkrat uporabljen podlak, nakup ponovim.
Kupila sem ga na čarodejki(www.carodejka.si), za prbl. 10€.

ESSIE Fill the gap

Uporabljam ga pri tistih zahtevnih lakcih, ki na razbrazdanost nohta negativno odreagirajo, ali brazde še bolj povdarijo ali pa preprosto ne izgledajo na nohtu lepo, ponavadi so to metalik barve.
Svojo nalogo opravlja dobro, ko mi ga zmanjka ga ponovno kupim in ponovno v mini verziji, ker ga ne uporabljam tako pogosto. Najprej nanesem podlak, nato fill the gap in barvni lak.
Kupila sem ga na čarodejki, za prbl, 3€.

Pretty Woman-Vitamine coctail

Tegale podlaka mi je škoda. Za poškodovane nohte je super(se ne cepijo več), tudi kot podlak dobro ščiti noht pred obarvanostjo, vendar povzroča mehurčke. Dala sem mu več priložnosti z različnimi znamkami in barvami lakov, vendar so vedno nastali, meni zelo moteči mehurčki. Sedaj sameva na polici.
Kupila sem ga v beauty word-u za prbl. 5€.


Ostale podlake, ki jih vidite na prvi slikci sploh ne uporabljam. Ali jih niti nisem poskusila ali pa so me razočarali.

Have fun:* Anna

You Might Also Like

4 Comments

 1. Super blog! komaj čakam še več postov. :-)

  Pretty Woman-Vitamine coctail je pa meni odličen, najljubši podlak pravzaprav. Nimam nikoli nobenih mehurčkov ali katerih koli težav z njim.

  OdgovoriIzbriši
 2. Andreja hvala.

  Jooj srečnica. Ne vem zakaj se moj mehurčka:S, pa na tresem ga.

  OdgovoriIzbriši
 3. Uf, s telim blogom si postala moja No.1 blogerka. XD
  Jaz imam namreč večne težave s podlaki, nadlaki in sploh z mojimi mehkimi nohti.. :S

  OdgovoriIzbriši
 4. nuša ann me veseli^^.
  Sem pa tudi jaz imela všasih veliikee probleme. Potem sem si dala gel nohte, ki mi niso bili ušeč in sem si jih dobesedno potrgala iz nohtov, moji nohti so bili kot papir, zjokala sem se ko sem ji zagledala in sem šla v muller, si rekla da reskiram malo več denarja za utrevalec in ni mi žal. Zlat je, moji nohti so trdi, ne cepijo se več toliko, kot prej. Poskusi. Lahko pa me vedno vprašaš za kakšen nasvet imam primerno izobrazbo, sem kozmetični tehnik.

  OdgovoriIzbriši

Hvala za komentarje. Vedno preberem vse z velikim veseljem ♥

Subscribe